رسول اسلامی، استاد دانشگاه علامه طباطبائی روی نیمکت تیم ملی؛

تیم ملی فوتسال دانشجویان ایران با مربی علامه‌ای نایب قهرمان جهان شد

۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۴ کد : ۲۲۶۷۳ تربیت بدنی
تیم فوتسال دانشجویان ایران در حالی نایب قهرمان مسابقات فوتسال دانشجویان جهان شد که دکتر رسول اسلامی، عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان مربی بدنسازی روی نیمکت این تیم حضور داشت.
تیم ملی فوتسال دانشجویان ایران با مربی علامه‌ای نایب قهرمان جهان شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، مسابقات فوتسال دانشجویان جهان  که از روز شنبه با شرکت ۱۲ تیم در یکاترینبورگ روسیه در جریان بود با نایب قهرمانی تیم ملی فوتسال دانشجویان ایران به پایان رسید.

در دیدار فینال این رقابت‌ها، تیم‌های ایران و برزیل از ساعت ۱۸ روز چهارشنبه به مصاف هم رفتند و در پایان تیم برزیل توانست با برتری ۶ بر ۲ در این بازی عنوان قهرمانی مسابقات را از آن خود کند و تیم‌های ایران و روسیه به ترتیب دوم و سوم شدند.

لازم به ذکر است دکتر رسول اسلامی عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان مربی بدنساز در کنار این تیم حضور داشت.

کلید واژه ها: تیم ایران مسابقات روسیه