پایان کلاس های آموزشی تابستانه فرزندان و خانواده‌های کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور ۱۰۳ شرکت کننده

۲۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۰ کد : ۲۲۷۷۲ تربیت بدنی
کلاس های آموزشی تابستانه فرزندان و خانواده های کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه که در نیمه دوم تیر ماه شروع شده بود پس ۵ هفته آموزش در ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۲ پایان یافت .

کلاس های آموزشی تابستانه فرزندان و خا نواده های اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی در روز 21 شهریور ماه سال 1402 در حالی  پایان یافت که تعداد  103 نفر از فرزندان دختر و پسر کارکنان و اعضای هیئت علمی در این دوره حضور داشتند .

لازم به ذکر است این کلاس ها در سه رشته ورزشی تیراندازی , شنا و ژیمناستیک در دو بخش دختران و پسران برگزار گردید که مدت زمان  برگزاری دوره دو هفته پایانی تیر ماه و سه هفته اول شهریور ماه به مدت پنج هفته بود .

گفتنی است که  مدیریت کلاس ها دربخش پسران را آقای دکترابوالفضل مرادی و بخش دختران را خانم سکینه خدابنده لو بر عهده داشتند.

مدیریت تربیت بدنی