اداره خوابگاه‌های دانشجویی اعلام کرد؛

اطلاعیه ثبت‌نام خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲

۲۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۲:۴۳ کد : ۲۲۷۷۳ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، زمان بازگشایی، شرایط و نحوه ثبت‌نام خوابگاه‌های دانشجویی را اعلام کرد.

بنا بر این اطلاعیه، ثبت‌نام خوابگاه و انتخاب اتاق برای دانشجویان ورودی جدید و قدیم، الزاماً پس از انجام انتخاب واحد به صورت الکترونیکی و با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان با وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور به ترتیب زمان‌بندی زیر امکان پذیر خواهد بود.

همچنین، کلیه خوابگاه‌های دانشگاه از ساعت 08:00 صبح روز جمعه 1402/06/31 بازگشایی وآماده اسکان دانشجویان محترم خواهد بود.

کلید واژه ها: خوابگاه دانشجویی دانشگاه دانشجویان