با حضور معاون دانشجویی برگزار شد؛

نشست هماهنگی اداره تغذیه دانشگاه علامه و تقدیر از ناظران برتر سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۳۰ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۲۲ کد : ۲۲۸۰۰ اخبار معاونت
نشست هماهنگی اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی با حضور ناظران سالن‌های غذاخوری برگزار شد و ضمن بررسی برنامه‌های اداره تغذیه برای سال تحصیلی جدید در آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها و سالن‌های غذاخوری، از دو تن از ناظران برتر سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تقدیر شد.

در این نشست که صبح چهارشنبه، 29 شهریورماه با حضور دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، عباس نداف زاده، مدیر امور دانشجویی و ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه برگزار شد، برنامه‌های اداره تغذیه برای سال تحصیلی جدید مورد بررسی و گفت‌وگو قرار گرفت.

ابراهیم ابراهیمی در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های ناظران و کارکنان همه بخش‌های مرتبط با تغذیه اساتید و دانشجویان، بر ضرورت ادامه روند فعلی در حفظ کیفیت غذای دانشجویی با بهترین مواد اولیه تاکید کرد.

به گفته رئیس اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی صرفه‌جویی با حفظ کیفیت اقلام مصرفی کماکان باید در دستور کار آشپزخانه‌های دانشگاه قرار داشته باشد.

گفتنی است در پایان، اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی از محمد لطافتی، ناظر سالن غذاخوری شایستگان (رستوران اساتید)، مصطفی کاظم‌زاده، ناظر رستوران گلستان(دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی) به عنوان ناظر و انبارگردان برتر سال تحصیلی 1402-1401 و همچنین خانم خدیجه خداوردی، به عنوان نیروی فعال ستادی تقدیر به عمل آورد.

کلید واژه ها: اداره تغذیه رستوران آشپزخانه سالن غذاخوری