اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

ثبت‌نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه

۳۰ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۵۹ کد : ۲۲۸۰۱ امور دانشجویی اطلاعیه ها
ثبت‌نام ارزق صبحانه دانشجویی ویژه نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برای دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد و دانشجویان می‌توانند تا ساعت ۲۴ روز سه‌شنبه، ۱۱ مهرماه ۱۴۰۲ نسبت به ثبت ارزاق در اتوماسیون تغذیه اقدام کنند.
ثبت‌نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه

ثبت‌نام ارزق صبحانه دانشجویی ویژه نیمسال اول تحصیلی 1403-1402 برای دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد و دانشجویان می‌توانند تا ساعت 24 روز سه‌شنبه، 11 مهرماه 1402 نسبت به ثبت ارزاق در اتوماسیون تغذیه اقدام کنند.

از این رو، اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای از دانشجویان خوابگاهی خواست به دلیل عدم امکان تمدید مهلت ثبت‌نام، در زمان مقرر نسبت به رزرو بسته صبحانه خود اقدام کنند.

نحوه ثبت نام:

از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه و رزرو وعده صبحانه روز چهارشنبه، 12 مهرماه 1402 را رزرو کنید.

دریافت جدول اقلام صبحانه: