اداره خوابگاه‌های دانشجویی اعلام کرد؛

اطلاعیه شماره ۲ اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص ثبت درخواست دانشجویان ترم ۹ کارشناسی

۳۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۹ کد : ۲۲۸۰۴ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که دانشجویان ترم ۹ مقطع کارشناسی غیربومی می‌توانند تا روز یکشنبه نسبت به ثبت درخواست خوابگاه در سامانه گلستان اقدام کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

«دانشجویان محترم ترم 9 کارشناسی غیر بومی متقاضی خوابگاه می‌توانند از ساعت 14 امروز جمعه، 1402/06/31 الی روز یکشنبه، 1402/07/02با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس  https://ems.atu.ac.ir      نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

بدیهی است، عدم مراجعه در تاریخ مذکور به منزله عدم درخواست خوابگاه بوده و اداره خوابگاهها در این خصوص مسئولیتی نخواهد داشت.

لازم به ذکر است ثبت درخواست به منزله واگذاری خوابگاه نخواهد بود».

کلید واژه ها: خوابگاه اداره خوابگاه‌ها