به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد؛

کسب یک مدال برنز تیمی دانشجویان پسر بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی در اولین جشنواره بازی‌های بومی و محلی دانشجویان بین‌الملل سراسر کشور

۰۱ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۷ کد : ۲۲۸۱۶ تربیت بدنی
دانشجویان پسر بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب یک مدال برنز در اولین جشنواره بازی‌های بومی و محلی دانشگاه‌های سراسر کشور شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اولین‌ جشنواره بازی‌های بومی محلی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های ایران که از 27 شهریورماه به میزبانی دانشگاه ارومیه آغاز شده‌ بود، پس از دو روز با معرفی برترین‌های رشته‌های انفرادی و تیمی به کار خود پایان داد.

در این جشنواره، 11 دانشجو از دانشجویان بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی شرکت کردند و در بخش پسران موفق به کسب مدال برنز در رشته الختر (خروس جنگی) با ترکیب آقایان علی جان خردمند، عباده امین و احمد امید میثم  شدند.

همچنین، در بخش دختران در رشته غازقلنگ (لی لی) خانم‌ها گلنار نوربیگ و عارفه شایان به ترتیب در جایگاه پنجم و ششم و در رشته هفت سنگ خانم‌ها عاطفه صمیمی و صالحه افگاری به ترتیب در جایگاه ششم و دهم قرار گرفتند.

گفتنی است این جشنواره شامل بازی‌های الختر (خروس جنگی)، هفت سنگ، غازقلنگ (لی لی )، چوب کشی و دان پلان بود که از بازی‌های بومی و محلی  ایران است.

مدیریت تربیت بدنی