مسابقات تیراندازی بین باشگاههای شهر تهران به میزبانی هیئت تیراندازی شرق تهران برگزار شد

کسب عنوان دوم انفرادی و سوم تیمی در مسابقات بین باشگاهای شهر تهران در رشته تیراندازی

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۳ کد : ۲۲۸۳۰ تربیت بدنی
تیم تفنگ دانشگاه علامه طباطبائی با ترکیب حمیدرضا محبتی، الهه فرمانی و محبوبه احمدلو مقام سوم تیمی باشگاه‌های تهران را کسب کرد و علیرضا آماده، نونهال رشته تفنگ نیز مقام دوم انفرادی این مسابقات را از آن خود کرد.

هیئت تیراندازی شرق تهران اقدام به برگزاری مسابقات تیراندازی بین باشگاههای تهران نموده است که بازه زمانی مسابقات 6 ماه و هر ماه یک مسابقه برگزار میگردد. تعداد تیم های شرکت کننده در رشته تپانچه 20 تیم و در رشته تفنگ 10 تیم میباشند که دانشگاه علامه طباطبائی نیز در هر دو رشته تفنگ و تپانچه در این مسابقات شرکت نموده است .

گفتنی است 31 شهریور ماه به مناسبت هفته دفاع مقدس دومین مسابقه از سری مسابقات باشگا ههای شهر تهران در سالن تیراندازی بعثت انجام گرفت و تیم تیراندازی دانشگاه علامه طباطبائی دررشته تفنگ با ترکیب حمیدرضا محبتی , الهه فرمانی و محبوبه احمدلو موفق به کسب عنوان سوم تیمی شدند و علیرضا آماده مقام دوم انفرادی را در بخش نونهالان از آن خود  نمود .

لازم به ذکر است رشته تپانچه با ترکیب غلامرضا حداد, ریحانه تقی زاده و سیده فاطمه حسینی نیز در این مسابقات حضور داشتند .

مدیریت تربیت بدنی