گزارش تصویری؛

بازسازی کامل آشپزخانه دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی

۰۸ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۹ کد : ۲۲۸۶۲ امور دانشجویی
معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در تابستان ۱۴۰۲ با همکاری معاونت توسعه و مدیریت منابع آشپزخانه، سالن غذاخوری و بوفه دانشکده اقتصاد این دانشگاه را به طور کامل بازسازی و تجهیز کرد.
بازسازی کامل آشپزخانه دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در تابستان 1402 با همکاری معاونت توسعه و مدیریت منابع آشپزخانه، سالن غذاخوری و بوفه دانشکده اقتصاد این دانشگاه را به طور کامل بازسازی و تجهیز کرد.

این بازسازی شامل تخریب کامل آشپزخانه دانشکده اقتصاد، اصلاح سیستم فاضلاب، استانداردسازی و اصلاح سیم‌کشی‌ها، بهبود روشنایی و نوسازی هواکش‌ها، کاشی‌کاری، رنگ‌کاری و نقاشی ساختمان، ساماندهی درب و دیوار حائل آشپزخانه، تجهیزات اعلام حریق و اقدامات جانبی دیگر می‌شود.

گفتنی است در حال حاضر فرآیند بازسازی به پایان رسیده و این آشپزخانه به طور منظم و روزانه به اساتید، دانشجویان و کارکنان خدمت‌رسانی می‌کند.

با گزارش تصویری فرایند بازسازی آشپزخانه دانشکده اقتصاد در سه ماهه تابستان گذشته همراه باشد.

کلید واژه ها: آشپزخانه بازسازی اقتصاد دانشکده اقتصاد معاونت