اطلاعیه؛

فراخوان ثبت‌نام همیار دانشجو (کار دانشجویی)سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۰ کد : ۲۲۸۹۶ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی، فراخوان ثبت‌نام همیار دانشجو (کار دانشجویی) از طریق سامانه گلستان را منتشر کرد.
فراخوان ثبت‌نام همیار دانشجو (کار دانشجویی)سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

معاونت دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی به منظور ترویج فرهنگ همیاری، بهره‌گیری از توانمندی‌های دانشجویان در پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و ایجاد زمینه‌های کسب تجربه برای دانشجویان، بر اساس ضوابط و شرایط شیوه‌نامه سازمان امور دانشجویان، اقدام به جذب همیار دانشجو می‌کند.
بر این اساس دانشجویان علاقه‌مند به همکاری در قالب همیار دانشجو می‌توانند از تاریخ 9 تا 20 مهرماه 1402، از طریق سایت معاونت دانشجویی، با مراجعه به سیستم گلستان به آدرس: https://ems.atu.ac.ir اقدام به ثبت درخواست کنند.

شرایط عمومی:
- گذراندن حداقل یک نیم‌سال تحصیلی برای دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته
- داشتن صلاحیت انضباطی (نداشتن سابقه محکومیت انضباطی در مقطع فعلی و مقاطع قبلی)
- داشتن صلاحیت آموزشی (نداشتن دو نیم‌سال مشروطی متوالی یا غیر متوالی در زمان ارائه درخواست)
- حداقل میانگین نمرات درسی متقاضی همیار دانشجو در مقطع کارشناسی 14 و مقاطع تحصیلات تکمیلی 15
- دستیار پژوهشی و دستیار آموزشی استادان، همیار دانشجو محسوب نمی‌شوند
- دانشجو به طور همزمان نمی‌تواند در دو واحد به عنوان همیار دانشجو مشغول به فعالیت باشد

شرایط اختصاصی:
- گذراندن دوره‌های کوتاه‌مدت تخصصی در نظر گرفته شده برای همیار دانشجو (پس از ثبت‌نام اولیه، اطلاعیه دوره‌ها منتشر و اطلاع‌رسانی می‌شود)

کلید واژه ها: همیار دانشجو همیار دانشجویان