گزارش تصویری؛

نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در مهرماه ۱۴۰۲

۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۴ کد : ۲۲۹۲۳ اخبار معاونت
نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در آستانه ورود دانشجویان نوورودی صبح شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ با حضور معاون دانشجویی برگزار شد.
نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در مهرماه ۱۴۰۲

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در آستانه ورود دانشجویان نوورودی صبح شنبه، 15 مهرماه 1402 با حضور معاون دانشجویی برگزار شد.

در این نشست که در سالن جلسات معاونت دانشجویی برگزار شد، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه، دکتر مهدی وجدانی همت، رئیس مرکز مشاوره، دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر امور تربیت بدنی، سامان رحمانی، رئیس اداره رفاه دانشجویان، علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی، مسعود گمار، مدیر امور مالی معاونت دانشجویی و داود مهدیئی، مدیر امور عمومی این معاونت حضور داشتند.

بررسی اقدامات صورت گرفته طی دو هفته آغازین سال تحصیلی جدید در مدیریت‌های مختلف و برنامه‌های پیش روی این مدیریت‌های در ادامه سال تحصیلی با حضور دانشجویان نوورودی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست، همچنین، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته، بر لزوم آمادگی کامل تمام مدیریت‌های دانشجویی برای ارائه خدمت به دانشجویان تاکید کرد.

در ادامه مدیران بخش‌های مختلف معاونت دانشجویی گزارش اقدامات و برنامه‌های پیش روی خود را ارائه کردند.

کلید واژه ها: دانشجویی معاونت دانشجویی معاون دانشجویی دانشجویی دانشگاه رئیس اداره