با حضور رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویی برگزار شد؛

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی پیرامون همیاران دانشجویی خانه‌های دانشجویی

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۲۹۴۶ اخبار معاونت
نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی پیرامون همیاران دانشجویی خانه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به منظور بررسی شرایط، نحوه به‌کارگیری و تعداد همیار دانشجو در خوابگاه های دانشجویی در حوزه‌های مختلف صبح دوشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی پیرامون همیاران دانشجویی خانه‌های دانشجویی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی پیرامون همیاران دانشجویی خانه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به منظور بررسی شرایط، نحوه به‌کارگیری و تعداد همیار دانشجو در خوابگاه های دانشجویی در حوزه‌های مختلف صبح دوشنبه، 17 مهرماه 1402 برگزار شد.

در این نشست، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی، سامان رحمانی، رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویان، حجت‌الاسلام جعفری، کارشناس فرهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، سیدحسن موسوی، کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مرضیه توحیدلو، کارشناس اداره خدمات و رفاه دانشجویان، خانم حضرتی، کارشناس اداره خوابگاه‌ها، سجاد محمدی، کارشناس مدیریت تربیت بدنی، مهندس بهناز سعیدی، کارشناس مرکز بهداشت و درمان و رباب اخوان، کارشناس فرهنگی خانه‌های دانشجویی حضور داشتند.

گفتنی است فراخوان جذب همیار دانشجویی برای استفاده از ظرفیت‌های دانشجویان در بخش‌های اجرایی، فرهنگی-هنری، مذهبی، بهداشت و درمان، مشاوره و سبک زندگی و مهارت‌افزایی مهرماه اعلام شد و دانشجویان می‌توانند تا 20 مهرماه جاری با مراجعه به سیستم گلستان به آدرس: https://ems.atu.ac.ir اقدام به ثبت درخواست کنند.

کلید واژه ها: دانشجویی کارشناس دانشجویان فرهنگی دانشگاه همیار دانشجو