اداره خوابگاه‌های دانشجویی اعلام کرد؛

اطلاعیه شماره ۳ اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی برای ورودی‌های نیمسال اول سال تحصیلی۱۴۰۳-۱۴۰۲

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۲۲:۲۵ کد : ۲۲۹۵۹ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تبریک فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی موفقیت برای دانشجویان در اطلاعیه‌ای شرایط ثبت‌نام دانشجویان نو ورودی کارشناسی (غیربومی‌) متقاضی خوابگاه نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

ثبت‌نام خوابگاه و انتخاب اتاق برای دانشجویان ورودی جدید الزاماً پس از انجام انتخاب واحد در نیمسال اول تحصیلی 1403-1402 به صورت الکترونیکی و با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس: https://ems.atu.ac.ir   و با وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور امکان‌پذیر خواهد بود.

همچنین، کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی غیر بومی، ورودی جدید می‌توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان، از ساعت ۱۳ روز پنج شنبه  مورخ ۲۰ مهرماه ۱۴۰۲  الی ۲۳ مهرماه  ۱۴۰۲ نسبت به انتخاب اتاق اقدام کنند.

اداره خوابگاه‌های دانشجویی تاکید کرده است که کلیه مراحل ثبت نام خوابگاه به صورت غیر حضوری خواهد بود. لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به اداره خوابگاه ها خودداری فرمایید.

بنابراین اطلاعیه، خوابگاه‌های دانشگاه از ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۲ آماده اسکان دانشجویان محترم است.

کلید واژه ها: خوابگاه دانشجویان