در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد؛

همایش پیاده‌روی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان به مناسبت هفته تربیت بدنی

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۳ کد : ۲۳۱۷۵ تربیت بدنی
همایش پیاده‌روی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان به مناسبت هفته تربیت بدنی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، همایش پیاده‌روی به مناسبت هفته تربیت بدنی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در محل پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

این همایش که صبح سه‌شنبه، 2 آبان‌ماه در بخش‌های پیاده‌روی، نرمش صبحگاهی، مسابقه ورزشی و قرعه‌کشی در فضایی شاد و مفرح صورت گرفت، با استقبال خوبی همراه بود.

دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر تربیت بدنی دانشگاه در پایان این همایش پیاده‌روی در راستای افزایش فرهنگ و عادت ورزش در محیط‌های اداری به قید قرعه جوایزی را به شرکت‌کنندگان اهدا کردند.

گفتنی است هفته تربیت بدنی از 26 مهرماه آغاز شده و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی برنامه‌های متنوعی برای این هفته در نظر گرفته است.

کلید واژه ها: دانشگاه تربیت بدنی همایش پیاده ورزشی