به مناسبت هفته تربیت برگزار شد؛

جشنواره ورزشی ویژه دانشجویان نوورود دانشگاه علامه‌طباطبائی

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۶ کد : ۲۳۱۹۰ تربیت بدنی
«جشنواره ورزشی ویژه دانشجویان نوورود دانشگاه علامه‌طباطبائی» به مناسبت هفته تربیت بدنی، در مجموعه ورزشی پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
جشنواره ورزشی ویژه دانشجویان نوورود دانشگاه علامه‌طباطبائی

به مناسبت هفته تربیت بدنی، «جشنواره ورزشی ویژه دانشجویان نوورود دانشگاه علامه‌طباطبائی» با حضور دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، پنجشنبه 4 آبان‌ماه 1402 در مجموعه ورزشی پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

دانشجویان در این جشنواره در 6 رشته «هفت سنگ»، «دارت»، «فریزبی»، «قدرت سنج»، «بولینگ» و «شوت بسکتبال» با هم به رقابت پرداختند و در پایان مسابقات نیز، نفرات اول تا سوم هر رشته معرفی شدند.

جشنواره ورزشی ویژه دانشجویان نوورود دانشگاه علامه‌طباطبائی به همت مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه  و در دو گروه دختران از ساعت 9 تا 12 و پسران از ساعت 14 تا 17 برگزار شد.

کلید واژه ها: تربیت بدنی جشنواره دانشجویان