اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

پرداخت اجاره‌بهای خوابگاه‌ دانشجویی نیم‌سال جاری تا ۳۰ آبان‌ماه

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۴ کد : ۲۳۲۴۶ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد پرداخت اجاره‌بهای خوابگاه دانشجویی نیم‌سال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از سوی دانشجویان روزانه تا ۳۰ آبان‌ماه جاری با تخفیف ویژه امکان‌پذیر است.
پرداخت اجاره‌بهای خوابگاه‌ دانشجویی نیم‌سال جاری تا ۳۰ آبان‌ماه

در این اطلاعیه آمده است:

قابل توجه دانشجویان محترم دوره روزانه

احتراماً طبق بخشنامه شماره ۱۳۰/۴۴۹۰ مورخ 1402/04/21 صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری کلیه دانشجویان در ابتدای هر نیمسال تحصیلی و قبل از ورود به خوابگاه دانشجویی ملزم به پرداخت نقدی اجاره بها می‌باشند. بدیهی است عدم ثبت و پرداخت هزینه ترم جاری درسامانه مذکور منجر به عدم تخصیص  اسکان در ترم‌های آتی خواهد شد و تحویل قطعی اتاق در هر نیمسال منوط به پرداخت اجاره بهای خوابگاه می باشد.

لازم به ذکر است مهلت پرداخت نقدی اجاره‌بهای خوابگاه با تخفیف ۱۰ درصد تا ۱۵ آبان ماه می‌باشد که  توسط صندوق رفاه دانشجویان تا ۳۰ آبان‌ماه در نیم‌سال جاری تمدید گردیده است.

آدرس درخواست اقامت و پرداخت بدهی:   Refah.swf.ir

دانشجویان عزیز در صورت هرگونه مشکل می‌توانند به مسئول خوابگاه خود مراجعه فرمایند.

کلید واژه ها: اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویان اداره خوابگاه‌ها