گزارش تصویری؛

نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در آبان ماه ۱۴۰۲

۱۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۱ کد : ۲۳۲۹۴ اخبار معاونت
نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مدیران بخش‌های مختلف این معاونت صبح شنبه، ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۲ با حضور معاون دانشجویی برگزار شد.
نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در آبان ماه ۱۴۰۲

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مدیران بخش‌های مختلف این معاونت صبح شنبه، 13 آبان ماه 1402 با حضور معاون دانشجویی برگزار شد.

در این نشست که در سالن جلسات معاونت دانشجویی برگزار شد، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه، دکتر زهره حسینی، مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، دکتر مهدی وجدانی همت، مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی، دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر امور تربیت بدنی، سامان رحمانی، رئیس اداره رفاه دانشجویان، علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی، مسعود گمار، مدیر امور مالی معاونت دانشجویی و داود مهدیئی، مدیر امور عمومی این معاونت حضور داشتند.

همچنین، بررسی اقدامات صورت گرفته طی دو ماه آغازین سال تحصیلی جدید در مدیریت‌های مختلف و نحوه انجام پایش سلامت دانشجویان، آخرین وضعیت اسکان دانشجویان در خانه‌های دانشجویی، فرآیند انتخاب پیمانکار تغذیه، مسائل فنی و عمرانی و ... مورد بحث و تبادل نظر  قرار گرفت.

در ادامه مدیران بخش‌های مختلف معاونت دانشجویی گزارش اقدامات و برنامه‌های پیش روی خود را ارائه کردند.

کلید واژه ها: معاونت دانشجویی دانشجویی دانشگاه رئیس اداره