اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

آخرین مهلت ثبت اتاق و پرداخت اجاره‌بهای خوابگاه نیم‌سال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در سامانه صندوق رفاه دانشجویان

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۴ کد : ۲۳۴۲۲ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد پرداخت اجاره‌بهای خوابگاه دانشجویی نیم‌سال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از سوی دانشجویان روزانه تنها تا ۲۸ آبان‌ماه جاری امکان‌پذیر است.

در این اطلاعیه آمده است:

قابل توجه دانشجویان محترم دوره روزانه

در صورتی که تاکنون نسبت به ثبت درخواست اقامت خوابگاه در ترم جاری اقدام نکرده‌اید، ضرورت دارد حداکثر تا تاریخ 1402/08/28 به سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به آدرس Refah.swf.ir مراجعه و پس از 48 ساعت هزینه را با تخفیف ۱۰ درصد واریز نمایید.

لازم به ذکر است تحویل قطعی اتاق در نیم‌سال جاری، اسکان خوابگاه در ترم آتی یا ارائه خدمات اداری از جمله انجام مراحل فارغ‌التحصیلی و ... منوط به ثبت‌نام خوابگاه در سامانه مذکور می‌باشد.

مراحل ثبت درخواست خوابگاه:

۱) مراجعه به سامانه صندوق رفاه دانشجویان  به آدرس Refah.swf.ir

۲) وارد کردن نام کاربری و رمز عبور در قسمت پورتال دانشجویی

۳) در صورتی که فاقد رمز عبور می‌باشید از گزینه «رمز خود را فراموش کرده‌ام» وارد شوید

۴) ثبت اطلاعات ثبت‌نام

۵) به‌روزرسانی مقطع تحصیلی

۶) ثبت درخواست اقامت جدید

۷) 48 ساعت پس از ثبت درخواست اقامت با ورود مجدد به سامانه بدهی خوابگاه را پرداخت نمایید.

دانشجویان عزیز در صورت هرگونه مشکل می‌توانند به مسئول خوابگاه خود مراجعه فرمایند.

کلید واژه ها: ثبت درخواست خوابگاه دانشجویان سامانه درخواست