در اولین نشست دبیران کانون های سلامت روان دانشگاه‌های منطقه یک مطرح شد؛

جایگاه ویژه همیاران سلامت روان در آیین‌نامه جدید وزارت علوم

۲۱ آبان ۱۴۰۲ | ۲۲:۴۵ کد : ۲۳۴۶۹ مشاوره و سبک زندگی
تعداد بازدید:۵۵۴
اولین نشست دبیران کانون‌های سلامت روان دانشگاه‌های منطقه یک به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
جایگاه ویژه همیاران سلامت روان در آیین‌نامه جدید وزارت علوم

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این نشست که شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۲ با حضور جمعی از دانشجوی همیار سلامت دانشگاه‌های منطقه یک تهران در دانشگاه‌ علامه طباطبائی برگزار شد، دکتر ابراهیم نعیمی، مدیر کل دفتر مشاوره؛ سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دکتر محمد راضی مرادی، رئیس اداره بهداشت روان سازمان امور دانشجویان، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر مهدی وجدانی همت، مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی و جمعی از کارشناسان مرکز مشاوره این دانشگاه حضور داشتند.

در ابتدای نشست، دکتر مهدی وجدانی همت ضمن خوش آمدگویی به دبیران کانون‌های همیاران سلامت روان با قدردانی از مشارکت کانون‌های سلامت روان دانشگاه در ارائه خدمات مشاوره و سبک زندگی به دانشجویان و ارتباط آنان با مدیران و کارشناسان جهت اجرایی شدن فعالیت‌ها، اظهار کرد: بهتر است برای انسجام فعالیتها یک بازه زمانی تعیین شود و برنامه‌های مورد نظر هر دانشگاه را مشخص و به عنوان برنامه نیمسال اول کانون همیاران سلامت روان آن دانشگاه اعلام کنیم تا همیاران و دانشجویان علاقه‌مند در آن حضور داشته باشند.

مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: با توجه به همکاری کانون همیاران سلامت دانشگاه علامه طباطبائی با دفتر مهارت افزایی دانشگاه، این مرکز در نظر دارد یک سری دوره های ویژه همیاران سلامت برگزار کند.

وی افزود: به این منظور از همیاران محترم خواسته شده تا موضوعات پیشنهادی خود را در گروه مجازی همیاران سلامت روان منطقه یک مطرح کنند. همچنین، مدارک صادر شده از دفتر مهارت افزایی مورد تائید سازمان فنی حرفه ای و وزارت علوم است.

در ادامه نشست، دکتر محمد راضی مرادی به نوشتن تقویم اجرایی از ابتدا تا انتهای سال برای هر دانشگاه اشاره کرد که همیاران دانشگاه‌های مختلف بتوانند در آن شرکت و برنامه‌های خود را مدون کنند.

رئیس اداره بهداشت روان سازمان امور دانشجویان اضافه کرد: ضمن تاکید بر بازنگری اساسنامه کانون همیاران سلامت روان و جسم از همیاران درخواست می‌کنیم که نظرات و پیشنهادات خود را با مدیران مراکز مشاوره دانشگاه خود در میان بگذارند.

وی تاکید کرد: طبق آئین نامه جدید دانشجویان همیار از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند. البته با توجه به استقبال دانشجویان جهت عضویت در شورای مرکزی کانون همیاران سلامت روان و محدود بودن تعداد اعضا می‌توان با تشکیل کمیسیون‌های مختلف از ظرفیت دانشجویان علاقه‌مند در بخش‌های مختلف استفاده کرد.

سپس دبیران کانون‌های همیاران سلامت روان دانشگاه‌ها ضمن معرفی خود به توضیح چالش‌های موجود در دانشگاه‌های خود پرداختند.

از جمله مهم‌ترین مواردی که توسط دبیران ذکر شد می‌توان به مواردی چون چالش‌هایی مثل اعتیاد ؛ مسائل عاطفی و نظایر آن، عدم آشنایی دانشجویان با کانون نوپای همیاران سلامت، ضرورت استفاده از ایده‌های دانشجویان و ارائه برنامه‌ها به گونه‌ای که برای دانشجویان جذاب باشد، اشاره کرد.

در پایان نیز دکتر ابراهیم نعیمی ضمن شنیدن نقطه‌نظرات دانشجویان، هدف اصلی از برگزاری جلسه را آگاهی از ظرفیت و شرایط دانشگاه‌ها دانست و گفت: جلب مشارکت دانشجویان؛ تیمسازی و تقسیم وظایف، تدارک برنامه‌ای برای روز دانشجو (۱۶ آذر) ویژه همیاران سلامت روان، برگزاری رویدادهای مسئله محور از جمله برنامه‌های ما برای کانون‌های همیاران سلامت روان دانشگاه‌ها در نیم‌سال جاری خواهد بود.

مدیر کل دفتر مشاوره؛ سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری در پایان تصریح کرد: از اعضای کانون‌های سلامت روان انتظار می‌رود که نه تنها در حوزه آموزشی ضعیف نباشند بلکه از هر فرصتی برای معرفی و جذب دانشجویان  استفاده کنند. همچنین همیاران ما می‌توانند با مدیران مراکز مشاوره همکاری داشته باشند و در صورت نیاز، با بخش‌های دیگر دانشگاه هماهنگی لازم را به دست آورند.

کلیدواژه‌ها: سلامت روان دانشگاه همیاران سلامت روان دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی سلامت همیاران سلامت کانون همیاران سلامت سلامت روان


( ۱ )

نظر شما :