مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه برگزار می کند

ادامه روند برگزاری اولین دوره جشنواره ورزشی درون دانشکده ای با دانشکده ارتباطات و علوم اجتماعی

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۸ کد : ۲۳۸۲۷ تربیت بدنی
روز ۱۳ و ۱۴ آذر ماه دانشکده ارتباطات و علوم اجتماعی میزبان جشنواره ورزشی درون دانشکده ای بودند .

بعد از شروع برگزاری اولین دوره جشنواره ورزشی درون دانشکده ای در اوایل آذر ماه 1402 , روز دوشنبه و سه شنبه  13 و 14 آذر دانشکده های ارتباطات و علوم اجتماعی میزبان این مسابقات بودند.

گفتنی است این جشنواره ورزشی در 5 رشته بولینگ , فوتبال دستی , دارت , والیبال و فوتسال برگزار میشود که نفرات برتر هر رشته به مسابقات بین دانشکده ای راه پیدا میکنند.

شایان ذکر است این مسابقات توسط مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه با همکاری دانشکده های دانشگاه علامه طباطبائی  جهت ایجاد شور شوق در دانشکده ها و ترویج فرهنگ ورزش بین دانشجویان انجام می پذیرد.

مدیریت تربیت بدنی