مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه برگزار می کند

تکاپوی اولین جشنواره ورزشی درون دانشکده ای این بار در دانشکده تربیت بدنی و مدیریت

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۷ کد : ۲۳۸۶۷ تربیت بدنی
روز یکشنبه ۱۹ آذر ماه , دانشکده های تربیت بدنی و مدیریت میزبان اولین جشنواره ورزشی درون دانشکده ای دانشگاه علامه طباطبائی بودند

اولین جشنواره ورزشی درون دانشکده ای دانشگاه علامه طباطبائی در هفته جاری با دانشکده های تربیت بدنی و مدیریت به کار خود ادامه داد. این مسابقات در روز یکشنبه 19 آذر 1402 در محوطه دانشکده ها با حضور پر شور دانشجویان برگزار گردید.

مسابقات درون دانشکده ای شامل 5 رشته بولینگ , دارت , فوتبال دستی , والیبال و فوتسال است که نفرات برتر هر رشته بعد از مسابقات درون دانشکده ای به مسابقات بین دانشکده ای راه می یابند.

شایان ذکر است این مسابقات توسط مدیریت تربیت بدنی و با همکاری دانشکده انجام می پذیرد تا فرهنگ ورزش را بین دانشجویان ترویج داده و شور و نشاط در دانشکده ها ایجاد نماید .

مدیریت تربیت بدنی