با اهدای حکم دبیران دانشکده‌ها برگزار شد؛

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۸ کد : ۲۳۸۷۷ امور دانشجویی
نشست دبیران شورای صنفی-رفاهی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی با مسئولان معاونت دانشجویی صبح چهارشنبه، ۲۲ اذرماه در سالن جلسات این معاونت برگزار و حکم دبیری شورای صنفی - رفاهی سه دانشکده توسط دکتر واحدی به خانم‌ها سوگند آقابراری، دبیر شورای صنفی – رفاهی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، آذین فرهادی، دبیر شورای صنفی – رفاهی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و نادیا پاسبان، دبیر  شورای صنفی – رفاهی دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی تقدیم شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، نشست اعضای شورای صنفی-رفاهی دانشکده‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم سیاسی و ادبیات و زبان‌های خارجی با حضور دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، عباس نداف‌زاده، مدیر دانشجویی، دکتر مهدی وجدانی‌همت، مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی، دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه، ابراهیم ابراهیمی، رئیس اداره تغذیه‌، علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌ها و سامان رحمانی، رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویان صبح امروز، چهارشنبه ۲۲ آذرماه در سالن جلسات معاونت دانشجویی برگزار شد.

در این نشست، دبیران شوراهای صنفیرفاهی دانشکده‌ها به تفصیل درباره مسائل و مشکلات صنفیرفاهی دانشکده و خوابگاه در موضوعات تغذیه و سلف‌های دانشجویی، مسائل بهداشتی از جمله حضور پزشک در دانشکده‌ها، موضوعات مرتبط با تربیت بدنی  از جمله سالن ورزشی خوابگاه شهید سلامت و مسائل مربوط به سلامت روحی و روانی دانشجویان و خدمات مشاوره‌ای، شرایط و نحوه پرداخت وام‌های دانشجویی و همچنین، سایر موضوعات دانشجویی از جمله مسائل مرتبط با سالن‌های مطالعه و کتابخانه دانشکده‌ها، سرویس‌های ایاب و ذهاب و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند و توضیحات مدیران بخش‌های مختلف را شنیدند.

در ادامه نیز، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی در خصوص موارد مطرح شده توضیحاتی داده و به تشکیل شورای هماهنگی امور مشترک ( شهامت ) و پیگیری امور صنفیرفاهی هر واحد دانشگاهی به صورت مجزا مواردی را مطرح کرد و اذعان داشت: شورای  صنفیرفاهی چشم ناظر برای پایش و رصد خدمات رفاهی در دانشگاه است.

وی همچنین بر انتقال و پیگیری مسائل به مراجع مربوطه و همکاری کامل معاونت دانشجویی برای ارتقای وضعیت صنفی-رفاهی دانشجویان و پیشبرد اهداف شورای صنفی-رفاهی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی تاکید کرد.

در پایان نشست، حکم دبیری شورای صنفی - رفاهی سه دانشکده توسط دکتر واحدی به خانم‌ها سوگند آقابراری، دبیر شورای صنفی رفاهی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، آذین فرهادی، دبیر شورای صنفی – رفاهی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و نادیا پاسبان، دبیر  شورای صنفی – رفاهی دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی تقدیم شد.

کلید واژه ها: شورای صنفی دانشجویان