گزارش تصویری؛

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۲۳۹۵۶ مشاوره و سبک زندگی
کارگاه گفت‌وگوی همدلانه؛ ارتقای نشاط روان‌شناختی در محیط کار و خانواده برای کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی این دانشگاه روز چهارشنبه، ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۳ در سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

برای کارکنان این معاونت سرکار خانم دکتر چاوشی، مشاور و روانشناس راه‌های رسیدن به آرامش درونی، نحوه آگاهی از حال درونی خود در زمان بحران و شیوه کنار آمدن و... مطرح کرده و با کارکنان این معاونت درباره دغدغه‌ها و مسائل آنها به بحث و تبادل نظر پرداخت.