نشست صمیمانه اعضای شورای صنفی - رفاهی دانشجویان با رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۴ کد : ۲۴۰۵۱ امور دانشجویی
جمعی از اعضای شورای صنفی-رفاهی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی با رئیس این دانشکده دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اعضای شورای صنفی - رفاهی دانشجویان دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی صبح یکشنبه، ۳ دی‌ماه طی نشستی صمیمانه با دکتر احمد برجعلی، رئیس این دانشکده، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر دانشجویی دانشگاه، سامان رحمانی رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویان، آقای نیکو جمال، کارشناس امور دانشجویی دانشکده، و خانم ابراهیمی، کارشناس شورای صنفی - رفاهی و اعضای شورای صنفی - رفاهی دانشکده به طرح مسائل و مشکلاتی صنفی -رفاهی این دانشکده پرداختند.

در این نشست، اعضای شورای صنفی-رفاهی دانشکده به صورت مفصل به مسائل آموزشی، محتوای تدریس بعضی از دروس اصلی و عمومی و اساتید آنها، چارت آموزشی، بازدیدهای علمی، بوفه دانشکده، درخواست استفاده از آسانسور برای استفاده دانشجویان کم توان و معلول و... پرداختند.

رئیس دانشکده‌ روان‌شناسی و علوم تربیت دانشگاه علامه طباطبائی نیز پس از شنیدن صحبت‌های دانشجویان درباره همه موارد بالا توضیحاتی داد و در پایان ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه دانشگاه ضمن تشکر از برگزاری این نشست به نقش شورای صنفی - رفاهی در پیشبرد اهداف صنفی -رفاهی دانشجویی پرداخت و از پیگیری‌های آنها در زمینه مسائل صنفی و رفاهی دانشجویان قدردانی کرد.

کلید واژه ها: شورای صنفی دانشجویان