مسابقات کسب سهمیه دانشگاه‌های منطقه یک تهران برگزار شد؛

کسب چهار مدال انفرادی و عنوان چهارم تیمی دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقات کسب سهمیه شطرنج

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۵ کد : ۲۴۱۷۳ تربیت بدنی
در مسابقات کسب سهمیه شطرنج دانشگاه‌های منطقه یک تهران که از روز یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ تا سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب چهار مدال انفرادی و یک عنوان چهارم تیمی شدند.

مسابقات کسب سهمیه دانشگاههای منطقه یک تهران در رشته شطرنج از دهم تا دوازدهم دی ماه به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار گردید. دانشگاه علامه طباطبائی در بخش دختران و پسران در این مسابقات شرکت داشتند که موفق به کسب عنوان چهارم تیمی در بخش پسران شدند .

شایان ذکر است در بخش  انفرادی , آقایان امیرعلی غفوریان دو مدال برنز , امیر حسین تیموری یک مدال نقره و شایان رحمتیان یک مدال نقره کسب نمودند.

گفتنی است در بخش آقایان 15 تیم و در بخش بانوان 14 تیم در این مسابقات حضور داشتند.و ترکیب تیم دختران و پسران دانشگاه علامه طباطبائی به شرح زیر است.

تیم پسران: شایان رحمتیان , امیر علی غفوریان , امیر حسین تیموری خجسته , نوید ایران پور و علیرضا شفیعی به سرپرستی سجاد محمدی .

تیم دختران: کیمیا آقایان , مهسا معینی و سیمین صنایی فرد به سرپرستی زهرا سپهری راد.

مدیریت تربیت بدنی