مسابقات کسب سهمیه دانشگاههای منطقه یک تهران

کسب چهار مدال نقره در مسابقات کسب سهمیه تکواندو توسط دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

مسابقات کسب سهمیه تکواندو دانشگاههای منطقه یک تهران به میزیانی دانشگاه علم و صنعت
۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۹ کد : ۲۴۱۹۶ تربیت بدنی
یازدهم تا سیزدهم دی‌ماه مسابقات کسب سهمیه تکواندو در بخش دختران و پسران به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در بخش دختران سه مدال نقره و در بخش پسران یک مدال نقره را کسب کردند.

مسابقات کسب سهمیه دانشگاه های منطقه یک تهران در رشته تکواندو از روز دوشنبه 1402/10/11 شروع و تا روز چهارشنبه 1402/10/13 ادامه داشت . دانشگاه علامه طباطبائی در دو بخش دختران و پسران در این مسابقات حضور داشت که موفق به کسب 3 مدال نقره در سبک کیوروگی بخش دختران ,توسط ساناز موسی زاده در وزن منفی 57 کیلوگرم , الهه شیدایی در وزن منفی 67 کیلوگرم و نگین شریفی در وزن منفی 73 کیلوگرم گردید .

گفتنی است در بخش پسران آقای علی سهرابی صاحب مدال نقره در سبک پومسه شدند .

ترکیب تیم تکواندو دانشگاه علامه طباطبائی به شرح زیر می باشد:

دختران : ساناز موسی زاده - الهه شیدایی - نگین شریفی - سارا رادی  - ندا اکبر زاده با مربیگری زهرا حسینی و سرپرستی زهرا سپهری راد.

پسران : سراج الدین زردوئی - احسان حسینی - علی سهرابی با سرپرستی ابوالفضل مرادی .

مدیریت تربیت بدنی