با حضور رئیس اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد؛
کارگاه آموزشی اداره تغذیه معاونت دانشجویی برای پرسنل پیمانکاری طبخ و توزیع غذا
کارگاه آموزشی اداره تغذیه معاونت دانشجویی برای پرسنل پیمانکاری طبخ و توزیع غذا با تاکید بر رعایت قوانین بهداشتی در محیط کار، مروری بر چکلیستهای کنترل کیفی و کمی رستورانهای غذاخوری دانشگاه و یادآوری توجه خاص درخصوص طبخ انواع غذا در ایام امتحانات با حضور ابراهیم ابراهیمی، معاون امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه دانشگاه، خانم اخوانفر و آقای ذهنی مقدم، کارشناسان این اداره برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در آستانه امتحانات نیمسال اول تحصیلی 1403-1402 کارگاه آموزشی اداره تغذیه معاونت دانشجویی برای پرسنل پیمانکاری طبخ و توزیع غذا با تاکید بر رعایت قوانین بهداشتی در محیط کار، مروری بر چکلیستهای کنترل کیفی و کمی رستورانهای غذاخوری دانشگاه و یادآوری توجه خاص درخصوص طبخ انواع غذا در ایام امتحانات با حضور ابراهیم ابراهیمی، معاون امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه دانشگاه، خانم اخوانفر و آقای ذهنی مقدم، کارشناسان این اداره برگزار شد.
نظر شما :