گزارش تصویری؛

نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در دی‌ماه ۱۴۰۲

۳۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۰ کد : ۲۴۳۲۹ اخبار معاونت
نشست ماهانه شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مدیران بخش‌های مختلف این معاونت صبح شنبه، ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۲ با حضور معاون دانشجویی برگزار شد.
نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در دی‌ماه ۱۴۰۲

در این نشست که در سالن جلسات معاونت دانشجویی برگزار شد، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه، مسعود گمار، مسئول امور مالی معاونت، دکتر زهره حسینی، مدیر مرکز بهداشت و درمان، دکتر مهدی وجدانی همت، مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی، دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر امور تربیت بدنی، سامان رحمانی، رئیس اداره رفاه دانشجویان، علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی و داود مهدیئی، مدیر امور عمومی این معاونت حضور داشتند.

بررسی اقدامات صورت گرفته در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در مدیریت‌های مختلف، مسائل صنفی و رفاهی مطرح شده از سوی نمایندگان دانشجویان، بهبود سازوکارهای مرتبط با امور تربیت بدنی، بهداشت، تغذیه و... با هدف بررسی مشکلات و کاستی‌های حوزه‌های مدیریت دانشجویی و نگاه کلی به برنامه‌های مهم هر یک از مدیریت‌ها برای نیمسال آینده مورد بحث و تبادل نظر  قرار گرفت.

در ادامه مدیران بخش‌های مختلف معاونت دانشجویی گزارش اقدامات و برنامه‌های پیش روی خود را ارائه کردند.

کلید واژه ها: شورای مدیران معاونت دانشجویی