به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی صورت می‌گیرد؛

کارگاه آموزشی آشنایی با مواد روان گردان جدید و مداخلات پیشگیرانه و درمانی موثر

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۵ کد : ۲۴۳۶۰ امور دانشجویی مشاوره و سبک زندگی
کارگاه آموزشی آشنایی با مواد روان گردان جدید و مداخلات پیشگیرانه و درمانی موثر با ارائه دکتر علی اصغر افتخاری، عضو هیئت علمی گروه اعتیاد رفتاری دانشگاه علوم انتظامی امین برای جمعی از کارکنان حراست و مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
کارگاه آموزشی آشنایی با مواد روان گردان جدید و مداخلات پیشگیرانه و درمانی موثر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، کارگاه آموزشی آشنایی با مواد روان گردان جدید و مداخلات پیشگیرانه و درمانی موثر به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی صبح روز یکشنبه تاریخ ۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۲  از ساعت ۸الی ۱۱ برگزار شد.

در این این کارگاه آموزشی که با تدریس دکتر علی اصغر افتخاریُ عضو هیپت علمی گروه اعتیاد رفتاری دانشگاه علوم انتظامی امین ویژه مسئولان خانه‌های دانشجویی و کارکنان حراست دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، مواد روان‌گردان جدید معرفی شده و دو شیوه طبقه‌بندی این نوع از مواد آموزش داده شد.

همچنین علائم ظاهری و رفتاری  مصرف و نحوه مداخلات موثر در جهت بهبود و ارتقاء سلامت افراد تشریح و مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

گفتنی است در این کارگاه، مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه، حامد اسدی زهرایی، مدیر حراست دانشگاه، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی، علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی، آزاده آزادی و قاسم مرادی، کارشناسان مرکز مشاوره و سبک زندگی و جمعی از کارکنان حراست فیزیکی دانشگاه و مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه حضور داشتند.

کلید واژه ها: مرکز مشاوره