با حضور رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویی برگزار شد؛

نشست بررسی عملکرد همیار دانشجو در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۰۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۸ کد : ۲۴۳۹۶ امور دانشجویی
نشست بررسی عملکرد همیار دانشجو در واحدهای ستادی و دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبائی در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ صبح شنبه، ۷ بهمن ۱۴۰۲ با حضور اعضای این کارگروه به میزبانی معاونت دانشجویی برگزار شد.
نشست بررسی عملکرد همیار دانشجو در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، نشست بررسی عملکرد همیار دانشجو در واحدهای ستادی و دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبائی در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲  صبح شنبه، ۷ بهمن ۱۴۰۲ با حضور اعضای این کارگروه به میزبانی معاونت دانشجویی برگزار شد.

در این نشست گزارش عملکرد همیاران دانشجو در واحدهای ستادی و دانشکده‌ها مورد نقد و ارزیابی قرار گرفت. بنا بر این گزارش، دانشگاه علامه طباطبائی در نیمسال گذشته بالغ بر ۲۲۱ همیار دانشجویی جهت بهره‌گیری از توانمندی‌های دانشجویان در پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی،فرهنگی، رفاهی و ایجاد زمینه‌های کسب تجربه برای دانشجویان جذب کرده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید عضو کانال اطلاع‌رسانی همیاران دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در پیام‌رسان ایتا به آدرس eitaa.com/hamyaratu شوید.

کلید واژه ها: همیار دانشجو