اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

اطلاعیه تمدید سکونت در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در نیمسال دوم سال تحصیلی۱۴۰۳-۱۴۰۲

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۷ کد : ۲۴۴۰۸ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای، شرایط و نحوه تمدید سکونت در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ اعلام کرد و دانشجویان می‌توانند  از ساعت ۹ صبح روز دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ الی چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ نسبت به تمدید اتاق اقدام کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، بنا بر این اطلاعیه، درخواست خوابگاه و تمدید اتاق برای دانشجویان سنوات مجاز ( غیربومی )، با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس: https://ems.atu.ac.ir و با وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور امکان پذیر خواهد بود.

کلیه دانشجویان غیربومی واجد شرایط و دارای سنوات مجاز (کارشناسی ورودی ۹۹۱، کارشناسی ارشد ورودی ۴۰۱۱، دکتری ورودی ۹۹۱به بعد) که در نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در خوابگاه سکونت داشته اند می‌توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی، از ساعت ۹ صبح روز دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ الی چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ نسبت به تمدید اتاق اقدام نمایند.

دانشجویان دوره روزانه از تاریخ ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس  refah.swf.ir اجاره‌بهای نیمسال دوم خود را واریز نمایند.

با عنایت به بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان در خصوص سنوات مجاز رفاهی (کارشناسی 8 نیمسال، کارشناسی ارشد 4 نیمسال و دکتری 8 نیمسال)، اسکان دانشجویان سنوات اضافه مقدور نمی باشد.

با توجه به تعطیلات بین دو نیمسال تحصیلی در بازه زمانی ۱۵ بهمن ۱۴۰۲لغایت ۲۷ بهمن ۱۴۰۲خدمات رفاهی (از قبیل سرویس‌های ایاب و ذهاب، تغذیه و ...) در خوابگاه‌ها ارائه نمی‌شود.

اطلاعیه کامل را از لینک زیر دریافت کنید؛