اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه اعلام کرد؛

اطلاعیه وام دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۹ کد : ۲۴۶۵۷ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه ثبت نام برای تسهیلات دانشجویی در نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای دانشجویان گرامی، به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی دریافت وام های تحصیلی، ضروری، ودیعه مسکن می رساند که ثبت تقاضای وام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان https://refah.swf.ir  در تاریخ های ذکر شده در جدول ذیل فعال می باشد و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مذکور اقدام نمایند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

1. اولویت پرداخت وام با دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت می باشد.
  2. سنوات مجاز جهت درخواست وام برای دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته 4 نیمسال تحصیلی و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته 8 نیمسال تحصیلی می باشد.
  3. دانشجویانی که در نیمسال تحصیلی جاری برای اولین بار تقاضای دریافت وام های صندوق را دارند، صرفا با ثبت اطلاعات سند تعهد جدید (دارای شماره شناسه مخصوص صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف و رمز تصدیق) امکان دریافت وام را خواهند داشت.
  4. سقف مبلغ ضمانت وام های دانشجویی، برای کارمندان قراردادی به 60 و برای کارمندان پیمانی یا رسمی به 120 میلیون تومان افزایش یافته است.
  5. ارائه گواهی کسر از حقوق صرفاً برای دانشجویانی که بالاتر از 120 میلیون تومان وام دریافت خواهند نمود، الزامی است.
  6. ثبت شماره حساب بانک تجارت و شماره شبا آن توسط کلیه دانشجویان متقاضی وام در سامانه یکپارچه الزامی است.
  7. ضریب 50 درصدی افزایش وام تحصیلی برای دانشجویان دارای ویژگی خاص مطابق بند "د" ، "ه" ، "و" ، "ز"، "ح" آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی، صرفاً برای دانشجویان مجرد اعمال می گردد.
  8. از نیمسال جدید شرط معدل برای وام تحصیلی بلا اثر بوده و مادامی که دانشجو در سنوات مجاز رفاهی تحصیل می نماید می تواند مطابق ضوابط و مقررات از وام تحصیلی بهره مند گردد.

فایل راهنما را از زیر دریافت کنید؛

کلید واژه ها: وام دانشجویی