مسابقات کسب سهمیه دانشگاه های منطقه یک کشور

تیم تنیس روی میز دختران با کسب ۷ مدال در بین دانشگاه های منطقه یک افتخار آفرین شد

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۴ کد : ۲۴۷۹۹ تربیت بدنی
مسابقات تنیس روی میز دانشگاه های منطقه یک , کسب سهمیه المپیادبه میزبانی دانشگاه امیر کبیر برگزار شد و تیم تنیس روی میز دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب ۷ مدال گردید.

مسابقات تنیس روی میز دانشگاه های منطقه یک جهت کسب سهمیه المپیاد , هفتم و هشتم اسفند 1402 به میزبانی دانشگاه امیر کبیر برگزار شد. در این دور از رقابت ها تیم تنیس روی میز دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب مدال طلای انفرادی آزاد توسط کیمیا آقایان , مدال برنز دوبل آزاد توسط کیمیا آقایان و فائزه نیکبخت , مدال برنز تیمی توسط کیمیا آقایان , فائزه نیکبخت , شقایق ذکری و زهرا بامیری گردید.

شایان ذکر است زهرا سپهری راد سرپرستی تیم را بر عهده داشتند.

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه