مدیریت دانشجویی دانشگاه اعلام کرد:

اطلاعیه تعطیلی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از ۱۷ اسفندماه

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۸ کد : ۲۴۸۰۸ اطلاعیه ها
مدیریت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد با توجه به غیرحضوری شدن کلاس‌ها، خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه از ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۲ تعطیل می‌شود.
اطلاعیه تعطیلی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از ۱۷ اسفندماه

در این اطلاعیه آمده است:

احتراماً، ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای کلیه دانشجویان عزیز دانشگاه  علامه طباطبائی، بدینوسیله پیرو اطلاعیه معاونت محترم آموزشی دانشگاه در خصوص بر خط شدن کلاس های درس از نوزدهم اسفندماه تا پایان سال جاری، به اطلاع کلیه دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های تابعه دانشگاه می‌رساند که از تاریخ 17/12/1402 ، کلیه خوابگاه‌های تابعه دانشگاه تعطیل شده و ارائه خدمات رفاهی اعم از اسکان، تغذیه، ایاب و ذهاب و...در آنها متوقف خواهد شد.

لذا از دانشجویان عزیز استدعا دارد به نحوی برنامه‌ریزی کنند تا در تاریخ یاد شده نسبت به ترک خوابگاه اقدام فرمایند.

لازم به ذکر است که زمان بازگشائی مجدد خوابگاه‌ها طی اطلاعیه‌های بعدی اداره خوابگاه‌های دانشگاه به اطلاع دانشجویان عزیز رسانده خواهد شد.

کلید واژه ها: تعطیلات