اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه اعلام کرد؛

اطلاعیه تعطیلی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از ۲۴ اسفندماه

۱۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۲ کد : ۲۴۸۷۲ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی طی اطلاعیه تکمیلی خود، اعلام کرد که با توجه به درخواست مکرر دانشجویان و موافقت ریاست محترم دانشگاه، زمان تعطیلی خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه به ۲۴ اسفندماه جاری موکول شد.
اطلاعیه تعطیلی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از ۲۴ اسفندماه

در این اطلاعیه آمده است:

احتراماً، ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای کلیه دانشجویان عزیز دانشگاه ، بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان ساکن در خوابگاه های تابعه دانشگاه می‌رساند که بر اساس درخواست مکرر دانشجویان عزیز و نمایندگان محترم آنها و موافقت ریاست محترم دانشگاه، زمان تعطیلی خوابگاه‌ها از تاریخ 1402/12/17  به 1402/12/24 تغییر می‌یابد. لازم به ذکر است که از تاریخ یاد شده کلیه خوابگاه‌های تابعه دانشگاه تخلیه شده و لازم است دانشجویان عزیز نسبت به رعایت موارد زیر عنایت داشته باشند:

1-با توجه به احتمال قطع شدن برق خوابگاه‌ها در ایام تعطیلات، نسبت به تخلیه یخچال و نظافت آن اقدام گردد.

2- اتاق به طور کامل نظافت و کلید اتاق تحویل مسئول خوابگاه گردد.

3- در زمان تخلیه اتاق و سوئیت، از بسته بودن شیرهای آب، گاز و درب و پنجره‌ها و خاموشی چراغ ها و وسایل برقی اطمینان حاصل شود.

4- از آنجا که در نظر است، مکان‌های عمومی از قبیل آشپزخانه‌ها، راهروها و سرویس‌های بهداشتی سمپاشی گردد، ضروری است نسبت به جمع‌آوری کلیه وسایل از محل‌های ذکر شده اقدام گردد.

5 - از نگهداری پول و اشیاء قیمتی در اتاق جداً خودداری نمایید. دانشگاه هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال آنها نخواهد داشت.

لازم به ذکر است که زمان بازگشائی مجدد خوابگاه ها 1403/01/14 خواهد بود.

کلید واژه ها: اداره خوابگاه‌ها