گزارش تصویری؛

نشست صمیمانه اعضای شورای صنفی - رفاهی دانشجویان با رئیس دانشکده علوم ارتباطات

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۸ کد : ۲۴۹۳۰ امور دانشجویی فرهنگی دانشجویی
جمعی از اعضای شورای صنفی-رفاهی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی با رئیس این دانشکده دیدار و گفت‌وگو کردند.
نشست صمیمانه اعضای شورای صنفی - رفاهی دانشجویان با رئیس دانشکده علوم ارتباطات

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اعضای شورای صنفی - رفاهی دانشجویان دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی چهارشنبه، 16 اسفندماه 1402 طی نشستی صمیمانه با دکتر علی‌اصغر کیا، رئیس این دانشکده، محمدمهدی مولایی، استاد ارتباطات، سامان رحمانی رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویان خانم ابراهیمی، کارشناس شورای صنفی - رفاهی و اعضای شورای صنفی - رفاهی دانشکده به طرح مسائل و مشکلاتی صنفی -رفاهی این دانشکده پرداختند.

در این نشست، اعضای شورای صنفی-رفاهی دانشکده به صورت مفصل به مسائل آموزشی، چارت آموزشی، فوق برنامه‌ و بازدیدهای علمی و ...پرداختند.

رئیس دانشکده‌ علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی نیز پس از شنیدن صحبت‌های دانشجویان درباره همه موارد بالا توضیحاتی داد و در پایان سامان رحمانی، رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویان ضمن تشکر از برگزاری این نشست به نقش شورای صنفی - رفاهی در پیشبرد اهداف صنفی -رفاهی دانشجویی پرداخت و از پیگیری‌های آنها در زمینه مسائل صنفی و رفاهی دانشجویان قدردانی کرد.