در مسابقات کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان صورت گرفت؛

کسب مدال نقره مسابقات کشتی فرنگی دانشگاه‌های منطقه یک توسط دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۸ کد : ۲۴۹۴۵ تربیت بدنی
حسین بهادر، دانشجوی دکترای تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک کشور موفق به کسب مدال نقره شد.

مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد.

در این مسابقات، حسین بهادر دانشجوی دکتری تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی به مربیگری آقای موحد و سرپرستی آقای سجاد محمدی موفق شد در وزن ۸۲ کیلوگرم فرنگی به مدال نقرهدست یابد  و سهمیه شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر را کسب کند.

گفتنی است در این دوره، تیم کشتی فرنگی دانشگاه علامه طباطبائی متشکل از آقایان حسین بهادر، اشکان پورمهدی آبادی و علی جان محمدی بود.