اطلاعیه؛

طرح جمع‌آوری فطریه و کفاره برای دانشجویان بی‌بضاعت و نیازمند دانشگاه علامه طباطبائی

۲۰ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۰ کد : ۲۵۰۵۴ فرهنگی دانشجویی اطلاعیه ها
مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی به منظور جمع‌آوری فطریه و کفاره برای دانشجویان بی‌بضاعت و نیازمند از اساتید و کارکنان این دانشگاه دعوت به عمل می‌آورد.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه اساتید گرامی و همکاران محترم در ماه مبارک رمضان، پیشاپیش فرارسیدن عید سعید فطر را تبریک عرض می‌کنیم.
شما گرامیان می‌توانید فطریه (عام و سادات) و یا کفارات خود را به شماره کارت بانک ملی متعلق به مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی واریز نمایید:
6037-9979-5014-4973

نکته مهم:
 لطفا پس از واریز نوع واریزی خود را (کفاره، فطریه عام یا فطریه سادات) یا از طریق پیامک و یا طریق پیام‌رسان‌های روبیکا، ایتا یا بله به شماره تلفن ۰۹۱۲۲۴۹۱۲۷۱ آقای شمس اطلاع دهید.
تلفن تماس: ۴۸۳۹۳۴۴۶

کلید واژه ها: مرکز نیکوکاری