نشست هم‌اندیشی امور فرهنگی خانه‌های دانشجویی با مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی

۲۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۵ کد : ۲۵۱۴۱ فرهنگی دانشجویی
نشست هم اندیشی امور فرهنگی خانه‌های دانشجویی با مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی با محوریت ایجاد اشتغال و کارآفرینی در خانه‌های دانشجویی و همکاری در راستای فعالیت‌های فرهنگی برگزار شد.

در این نشست که صبح شنبه، 27 فروردین 1403 در دفتر مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، آقای محسن شمس، مسئول این مرکز و خانم حیدری و خانم شریفی، کارشناسان معاونت فرهنگی پیرامون راه‌های اشتغال‌آفرینی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی، توانمندسازی دانشجویان، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و معرفی دانشجویان توانمند برای همکاری با معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

از جمله در این نشست مقرر شد که تعدادی چرخ خیاطی برای راه‌اندازی کارگاه از طرف مرکز نیکوکاری دانشگاه در اختیار امور فرهنگی خانه‌های دانشجویی قرار گیرد.

کلید واژه ها: مرکز نیکوکاری