گزارش تصویری؛

بازدید ماهانه کارشناسان اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی از سراهای دانشجویی

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۴۶ کد : ۲۵۳۴۵ امور دانشجویی اخبار معاونت
به روال هر ماه، کارشناسان اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی طی بازدید از سراهای دانشجویی دخترانه و پسرانه، از نزدیک در جریان مسائل خوابگاه‌ها قرار گرفته و موارد مختلف را ارزیابی کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، کارشناسان اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی به طور ماهانه با حضور در سراهای دانشجویی پسرانه و دخترانه از نزدیک مسائل را رصد و موارد مختلف را ارزیابی می‌کنند.

هدف از این بازدیدها، تبادل نظر با مسئولان روز و شب خوابگاه‌ها جهت ارائه بهتر خدمات رفاهی بوده و برنامه‌های پیش روی هر خوابگاه مورد بررسی، نیازسنجی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

همچنین، بخش‌های خوابگاهی که نیاز به تعمیر و تجهیز فوری دارد، پیگیری شده و سایر موارد در دستور کار قرار می‌گیرد.

شایان ذکر است، علاوه بر بازدیدهای ماهانه که کارشناسان اداره خوابگاه‌های دانشجویی از سراهای دانشجویی دارند، علی صفری، رئیس این اداره نیز هر هفته به طور منظم از خوابگاه‌های تابعه بازدید کرده و موارد را بررسی می‌کند.

کلید واژه ها: اداره خوابگاه‌ها خوابگاه