به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی صورت گرفت؛

برگزاری جلسه دوم «کلاس پلاس» با عنوان «برزخ تصمیم‌گیری»

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۷ کد : ۲۵۴۷۵ مشاوره و سبک زندگی
جلسه دوم اولین دوره آموزشی «کلاس پلاس» با عنوان «برزخ تصمیم‌گیری» به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه دوم «کلاس پلاس» با عنوان «برزخ تصمیم‌گیری»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، جلسه دوم اولین دوره آموزشی «کلاس پلاس» با عنوان «برزخ تصمیم‌گیری» به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علامه طباطبائی دوشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، دکتر جواد خدادادی، عضو هیئت علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی در فضایی صمیمانه با دانشجویان به گفت‌وگو درباره مهارت‌های تصمیم‌گیری در موضوعات مختلف پرداختند که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود.

دوره کلاس پلاس در محورهای «خودمراقبتی»، «ورود به دنیای کار»، «روابط عاطفی»، «موفقیت تحصیلی»، «امید»، «تاخیر»، «مهاجرت» و «برزخ تصمیم‌گیری» با تدریس دکتر وجدانی همت و دکتر جواد خدادادی، اعضای هیئت علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه‌طباطبائی روزهای دوشنبه، به مدت پنج هفته برگزار می‌شود.

گفتنی است جلسه سوم کلاس پلاس با موضوع «ورود به دنیای کار»، با حضور امیر شکوهی‌نیا، کارآفرین و داور مسابقه تلویزیونی «میدون» در روز دوشنبه، ۲۴ اردیبهشت ماه ساعت ۱۴:۳۰ در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزار می‌شود.