اداره تغذیه دانشگاه با همکاری اداره خوابگاهها برگزار میکنـد:
جشـنواره غذای سالم ایرانی (سنتی، بومی و محلی) در خوابگاههای دانشجویی
جشـنواره غذای سالم ایرانی (سنتی، بومی و محلی) در خوابگاههای دانشجویی شهید همت و شهید سلامت توسط اداره تغذیه و باهمکاری اداره خوابگاههای دانشگاه علامه طباطبائی 22 و 23 اردیبهشتماه برگزار میشود
اهداف جشنواره:
احیای غذاهای سنتی و ترویج فرهنگ استفاده از غذای ایرانی و سالم و عدم استفاده از غذای فوری (فستفود)
معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی در زمینه طبخ غذاهای سنتی، بومی و محلی
اهمیت آشنایی با تغذیه سالم با استفاده از روشهای آبپز و بخارپز و زیانهای استفاده مکرر از غذاهای سرخکردنی
اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و مصرف غذاهای محلی ایجاد حس رقابت سالم در بین دانشجویان برای یادگیری مهارتهای زندگی افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان
همراه با سرویس ایاب و ذهاب برای سایر خوابگاههای دانشجویی
معیارها:
1. سلامت غذا (روش آمادهسازی و استفاده از مواد اولیه سالم)
2. طعم و مزه مناسب غذا
3. بومی و محلی بودن غذا
4. تزئین و ارائه مطلوب غذا
5. نحوه ارائه و توضیحات جامع شرکتکننده
فرایند اجرا:
1. ثبتنام و ارائه مشخصات دانشجو و غذا به مسئول خوابگاه
2. حضور در روز برگزاری و ارائه غذا در جشنواره
3. داوری و انتخاب غذاهای برتر توسط کارشناسان تغذیه
4.برآورد هزینه استفاده شده برای هر غذا و پرداخت آن به شرکتکنندگان
5. انتخاب برگزیدگان و اهدای جوایز ویژه
نظر شما :