اداره تغذیه دانشگاه با همکاری اداره خوابگاه‌ها برگزار می‌کنـد:

جشـنواره غذای سالم ایرانی (سنتی، بومی و محلی) در خوابگاه‌های دانشجویی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۱۴ کد : ۲۵۴۷۷ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۱۶۱
جشـنواره غذای سالم ایرانی (سنتی، بومی و محلی) در خوابگاه‌های دانشجویی شهید همت و شهید سلامت توسط اداره تغذیه و باهمکاری اداره خوابگاه‎‌های دانشگاه علامه طباطبائی ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود
جشـنواره غذای سالم ایرانی (سنتی، بومی و محلی) در خوابگاه‌های دانشجویی

جشـنواره غذای سالم ایرانی (سنتی، بومی و محلی) در خوابگاه‌های دانشجویی شهید همت و شهید سلامت توسط اداره تغذیه و باهمکاری اداره خوابگاه‎‌های دانشگاه علامه طباطبائی 22 و 23 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود

 

اهداف جشنواره:

احیای غذاهای سنتی و ترویج فرهنگ استفاده از غذای ایرانی و سالم و عدم استفاده از غذای فوری (فست‌فود)

معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی در زمینه طبخ غذا‌های سنتی، بومی و محلی

اهمیت آشنایی با تغذیه سالم با استفاده از روش‌های آب‌پز و بخارپز و زیان‌های استفاده مکرر از غذاهای سرخ‌کردنی

اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و مصرف غذاهای محلی ایجاد حس رقابت سالم در بین دانشجویان برای یادگیری مهارت‌های زندگی افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان

 

همراه با سرویس ایاب و ذهاب برای سایر خوابگاه‌های دانشجویی
 

معیارها:

1. سلامت غذا (روش آماده‌سازی و استفاده از مواد اولیه سالم)

2. طعم و مزه مناسب غذا

3. بومی و محلی بودن غذا

4. تزئین و ارائه مطلوب غذا

5. نحوه ارائه و توضیحات جامع شرکت‌کننده

فرایند اجرا:

1. ثبت‌نام و ارائه مشخصات دانشجو و غذا به مسئول خوابگاه

2. حضور در روز برگزاری و ارائه غذا در جشنواره

3. داوری و انتخاب غذاهای برتر توسط کارشناسان تغذیه

4.برآورد هزینه استفاده شده برای هر غذا و پرداخت آن به شرکت‌کنندگان

5. انتخاب برگزیدگان و اهدای جوایز ویژه

کلیدواژه‌ها: جشنواره غذای سالم


( ۳ )

نظر شما :