با همکاری معاونت دانشجویی صورت گرفت؛

گردهمایی خانوادگی اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اردوگاه شهید باهنر

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۵۵۲۴ فرهنگی دانشجویی
گردهمایی خانواده اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و معرفی استادان نمونه و سرآمد آموزشی دانشگاه در مجموعه اردویی شهید باهنر برگزار شد.
گردهمایی خانوادگی اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اردوگاه شهید باهنر

آیین بزرگداشت مقام استاد و معرفی استادان نمونه و سرآمد آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی و گردهمایی خانوادگی اعضای هیئت علمی دانشگاه، 20 اردیبهشت ماه 1403 با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، حجت‌الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونان وزارت علوم، معاونان دانشگاه، روسای دانشکده‌ها و جمعی از اعضای هیئت علمی و خانواده‌های آن‌ها در مجموعه اردویی شهید باهنر برگزار شد.

در این آیین، از 32 استاد نمونه کشوری و دانشگاهی سال 1402 دانشگاه علامه‌طباطبائی، بر اساس ارزیابی معیارهای آموزشی و پژوهشی، تجلیل شد؛ همچنین از دکتر مهدی واحدی به عنوان معاون برتر  دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است در این مراسم معاونت دانشجویی در بخش‌های مختلف از جمله تدارک غرفه‌های مشاوره و سبک زندگی، تدارکات و تغذیه، برنامه‌های سرگرمی و تربیت بدنی، بهداشت و درمان و... در برگزاری مراسم همکاری کرد. همچنین معاونت فرهنگی و اجتماعی نیز برنامه‌های متنوعی برای فرزندان خانواده اساتید به اجرا درآورد.