به همت اداره تغذیه دانشگاه صورت گرفت؛
توزیع شیر به مناسبت روز ایمنی، بهداشت و تغذیه سالم در خوابگاه دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی
صبح یکشنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ همزمان با «روز ایمنی، بهداشت و تغذیه سالم»، پکهای شیر توسط اداره تغذیه در کلیه خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی توزیع شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، صبح امروز یکشنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ همزمان با «روز ایمنی، بهداشت و تغذیه سالم»، پکهای شیر توسط اداره تغذیه در کلیه خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی توزیع شد.
هدف اداره تغذیه از این حرکت نمادین، کمک به افزایش سرانه مصرف شیر در بین دانشجویان است که باعث ارتقای شاخص سلامتی و کاهش هزینههای درمان و نیز افزایش طول عمر همراه با سلامتی و کارآمدی جامعه خواهد شد.
شایان ذکر است میزان نیاز روزانه به کلسیم بالا است و این میزان جز از مسیر مصرف کافی و مستمر شیر و فرآوردههای آن مانند، ماست، پنیر، کشک و دوغ به عنوان بهترین منابع غذایی کلسیم، تامین نمی شود. این موضوع به خوبی گویای اهمیت توجه به شیر به ویژه در بین جوانان است.
نظر شما :