گزارش تصویری؛

کارگاه آموزشی اداره تغذیه معاونت دانشجویی برای پرسنل طبخ و توزیع غذا در ایام امتحانات

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۲ کد : ۲۶۰۶۹ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۳۸۱
کارگاه آموزشی اداره تغذیه معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برای ناظران اداره تغذیه و پرسنل طبخ و توزیع غذا در ایام امتحانات با تاکید بر رعایت الزامات بهداشتی و تغذیه‌ای و مروری بر چک‌لیست‌های نظارتی و کنترل کمی و کیفی غذا ۲۹ خردادماه با حضور زهرا اخوان‌فر و سیدامیرحسین ذهنی مقدم، کارشناسان اداره تغذیه دانشگاه برگزار شد
کارگاه آموزشی اداره تغذیه معاونت دانشجویی برای پرسنل طبخ و توزیع غذا در ایام امتحانات

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، کارگاه آموزشی اداره تغذیه معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برای ناظران اداره تغذیه و پرسنل طبخ و توزیع غذا در ایام امتحانات با تاکید بر رعایت الزامات بهداشتی و تغذیه‌ای و مروری بر چک‌لیست‌های نظارتی و کنترل کمی و کیفی غذا 29 خردادماه با حضور زهرا اخوان‌فر و سیدامیرحسین ذهنی مقدم، کارشناسان اداره تغذیه دانشگاه برگزار شد


نظر شما :