با حضور معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد؛

نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با محوریت برنامه‌های راهبردی

۲۴ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۱ کد : ۲۶۲۳۴ اخبار معاونت
نشست ماهانه مدیران بخش‌های مختلف معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با محوریت برنامه‌های راهبردی این معاونت برای سال تحصیلی جدید صبح شنبه، ۲۳ تیرماه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، این نشست با حضور دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه، مسعود گمار، مسئول امور مالی معاونت، دکتر زهره حسینی، مدیر مرکز بهداشت و درمان، دکتر مهدی وجدانی همت، مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی، دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر امور تربیت بدنی، علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی و داود مهدیئی، مدیر امور عمومی این معاونت برگزار شد.

بررسی گزارش‌های سه ماهه برنامه راهبردی مدیریت‌ها، گزارش آمادگی مدیریت‌ها برای برنامه‌های تابستانی و گزارش اقدامات صورت گرفته و موضوعات در دست اقدام برای شهریور و شروع و ورود به سال تحصیلی جدید از سرفصل‌های مهم این نشست بود.

در ادامه مدیران بخش‌های مختلف معاونت دانشجویی گزارش اقدامات و برنامه‌های پیش روی خود برای آغاز سال تحصیلی جدید را ارائه کردند.