با حضور معاون دانشجویی برگزار شد؛

نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی با محوریت تعمیرات تابستانی خوابگاه‌ها

۰۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۶ کد : ۲۶۲۸۸ اخبار معاونت
نشست ماهانه شورای مدیران معاونت دانشجویی با محوریت تعمیرات تابستانی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی مردادماه ۱۴۰۳ در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
نشست شورای مدیران معاونت دانشجویی با محوریت تعمیرات تابستانی خوابگاه‌ها

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، این نشست با حضور دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه، مسعود گمار، مسئول امور مالی معاونت، داود اخگری، کارپرداز، دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر امور تربیت بدنی، علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی و داود مهدیئی، مدیر امور عمومی این معاونت برگزار شد.

در این نشست، برنامه‌های معاونت دانشجویی برای انجام تعمیرات تابستانی و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی و سالن‌های غذاخوری دانشجویی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم جهت انجام اقدامات در خوابگاه‌ها در طول مرداد و شهریور 1403 اتخاذ شد.

گفتنی است بسیاری از خوابگاه‌های دانشجویی نیازمند انجام عملیات عمرانی و تاسیساتی، تعویض سیستم آبرسانی، گرمایش، سرمایش و تاسیسات سنگین موتورخانه، بازسازی آشپزخانه، نقاشی، کاشی‌کاری و زیباسازی محیط‌های خوابگاهی و تعویض و یکپارچه‌سازی تابلوهای سردر خوابگاه‌های دانشجویی، نقاشی سالن‌های تربیت بدنی، اصلاح و بازسازی سرویس‌های بهداشتی، استانداردسازی محیط‌های عمومی و... هستند.

کلیدواژه‌ها: تعمیرات خوابگاه‌ها