اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

اطلاعیه شماره ۲ اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی درخصوص بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی

۱۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۹ کد : ۲۶۳۷۷ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای ضمن تبریک فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید شرایط ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید مقطع ارشد و دکتری ( غیربومی ) متقاضی خوابگاه در نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این اطلاعیه آمده است:

ضمن تبریک فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی موفقیت برای شما دانشجویان گرامی، بدینوسیله شرایط ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع ارشد و دکتری (غیربومی) متقاضی خوابگاه در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

1. اولویت و نحوه واگذاری خوابگاه

1-1-ثبت نام خوابگاه و انتخاب اتاق برای دانشجویان ورودی جدید ، الزاماً پس از انجام انتخاب واحد به صورت الکترونیکی و با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس : https://ems.atu.ac.ir   و با وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور به ترتیب زمانبندی زیر امکان پذیر خواهد بود.

1-2-کلیه دانشجویان روزانه و شبانه غیربومی، ورودی جدید می توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی، از ساعت ۹ صبح روز دوشنبه، ۱۹ شهریورماه تا روز یکشنبه، ۲۵ شهریورماه نسبت به انتخاب اتاق اقدام نمایند.

1-3-طبق بخشنامه شماره ۱۳۰/۴۴۹۰ مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۲۱ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم کلیه دانشجویان در ابتدای هرنیمسال تحصیلی و قبل از ورود به خوابگاه دانشجویی ملزم به پرداخت نقدی اجاره بها هستند که در این صورت تا ۴۵ روز از ابتدای نیمسال تحصیلی مشمول ده درصد تخفیف نقدی می گردند و در صورت عدم پرداخت مبلغ از روز  46 تا پایان نیمسال تحصیلی بصورت بدون تخفیف محاسبه خواهد شد و استفاده از خوابگاه در نیم سال بعد منوط تسویه حساب بدهی براساس آخرین نرخ اجاره بها تعیین شده خوابگاههای دانشجویان محاسبه خواهند بود.

1-4-ضرورت دارد دانشجویان  دوره روزانه وشبانه سنوات مجاز غیر بومی که  نیمسال قبل در خوابگاه اسکان داشتند و بنا به هردلیلی موفق به پیش ثبت نام در خرداد ماه نشده اند ، حداکتر تا روز چهارشنبه مورخ 21 شهریور ماه 1403 نسبت به انتخاب واحد و پرداخت بدهی اجاره بها خوابگاه اقدام نموده و به مسئول خوابگاه مربوطه  اطلاع دهند، در  غیر اینصورت اداره خوابگاهها تعهدی در قبال اسکان این دانشجویان نخواهد داشت.

1-5-دانشجویان دوره روزانه ورودی جدید می بایست  جهت قطعی نمودن ثبت نام اتاق شماره حساب تجارت فعال  و شماره همراه به نام خود داشته باشند و  حداکثر ظرف مدت 72 ساعت پس از انتخاب اتاق در سامانه گلستان ، نسبت به تسویه حساب و تعیین تکلیف مقطع قبلی ،  ثبت مقطع  جدید و تکمیل اطلاعات در سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم  به آدرس refah.swf.ir  وپرداخت هزینه خوابگاه اقدام نمایند. در صورت بروز هر گونه مشکل به مسئول خوابگاه خود مراجعه نمایند.لازم به ذکر است در صورت عدم تشکیل پرونده یا عدم پرداخت هزینه خوابگاه تا موعد مقرر اسکان نامبردگان لغو خواهد شد.

1-6- پرداخت اجاره بهای دانشجویان دوره شبانه از طریق سامانه گلستان می باشد.

1-7-کلیه دانشجویان دوره روزانه ورودی جدید می بایست مبلغ ۱.۲۵۰.۰۰۰ریال (یک میلیون و دویست و پنجاه هزار ریال) به عنوان ورودیه از سامانه گلستان قسمت پرداخت خدمات رفاهی واریز نمایند.

1-8-نحوه اسکان دانشجویان کارشناسی ورودی جدید ۱۴۰۳، متعاقباً اعلام خواهد شد.

1-9-کلیه مراحل ثبت نام خوابگاه به صورت غیر حضوری خواهد بود.

1-10-درخصوص اسکان دانشجویان کارشناسی ترم ۹، ارشد ترم ۵و دکتری ترم ۹، به اطلاع می‌رساند وضعیت اسکان این عزیزان بعد از اتمام اسکان دانشجویان ورودی جدید، در قالب اطلاعیه بعدی در هفته آخر مهرماه اطلاع‌رسانی خواهد شد. لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به اداره خوابگاه‌ها خودداری نمایند.

1. زمان بازگشایی خوابگاه‌ها

2-1-کلیه خوابگاه‌های دانشگاه از روز جمعه، ۲۳ شهریور بازگشایی و آماده اسکان دانشجویان محترم خواهد بود.

1. توضیحات ضروری

3-1-آن دسته از دانشجویانی که بدون مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان  و طی مراحل فوق، اقدام به تردد و یا اسکان، در خوابگاه می‌نمایند، و یا دانشجویانی که بدون اعلام به مسئول خوابگاه و دریافت برگه تسویه حساب، به هر دلیلی اقدام به ترک خوابگاه کنند، مشمول پرداخت اجاره بهای خوابگاه (کل ترم) براساس آخرین ترم اجاره‌بها و احتساب جریمه طبق مقررات صندوق رفاه دانشجویان خواهند شد.

3-2-در صورتیکه دانشجویی بعد از زمان حذف و اضافه، به هر دلیل (مرخصی تحصیلی، حذف و اضافه، واحدهای کمتر از ۶ برای مقطع کارشناسی و ۴ برای مقطع ارشد و...)  شاغل به تحصیل در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ شناخته نشود و در خوابگاه حضور داشته باشد بدون عودت مبلغ اجاره‌بها خوابگاه، اسکانش لغوخواهدشد .

3-3- درصورتی که حضور دانشجویی پس از رزرو خوابگاه محرز نشود علاوه بر لغو سکونت خوابگاه و عدم عودت مبلغ اجاره‌بها طبق مقررات با دانشجوی مذکور برخورد خواهد شد.

3-4-مطابق آئین نامه صندوق رفاه، دانشجویان شاغل و بورسیه دارای اولویت خوابگاه نمی‌باشند و در صورت اختصاص خوابگاه به این عزیزان مبلغ ۵۰ درصد بیشتر از هزینه غیر نقدی محاسبه و دریافت خواهد گردید.

3-5- عدم مراجعه دانشجو به سامانه خوابگاه ها در تاریخ های ذکر شده و یا پرداخت نکردن اجاره بها به منزله عدم درخواست خوابگاه بوده واداره امور خوابگاه‌ها مسئولیتی در قبال اسکان دانشجو نخواهد داشت.

3-6- تخصیص خوابگاه به صورت یک نیم سال کامل بوده و مطابق ضوابط در صورت انصراف و تخلیه زود هنگام ویا گذشت یک هفته از زمان پرداخت، اجاره بهای پرداختی به هیچ عنوان قابل عودت نمی باشد.

3-7-دانشگاه فاقد امکانات خوابگاه متاهلی می‌باشد.

3-8-واگذاری خوابگاه به دانشجویان بومی و پردیس خودگردان امکان‌پذیر نخواهد بود.

3-9-دانشجویانی که درخواست جابجایی بین خوابگاهی را دارند پس از اتمام اسکان تقاضای آنها بررسی خواهد شد.

3-10-‌کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا موظف به تسویه بدهی مقطع قبلی یا بروزرسانی بدهی خود می‌باشند. لذا بدیهی است در صورت داشتن بدهی معوق اسکان آنها لغو خواهد شد.

3-11-دانشجویان عزیز ورودی جدید موظف به همراه داشتن وسایل شخصی نظیر: بالشت،پتو، ملحفه و غیره خواهند بود.

3-12- شماره تلفن های ضروری:

در طول ساعات اداری:

48393417 - 48393403-48393418-48393419-48393420 -48393421

3-16-راه ارتباطی دانشجویان عزیز وآخرین اخبار مدیریت دانشجویی به آدرس:  stu_atu_ac_ir@

• فهرست و آدرس خوابگاه‌های دانشگاه در لینک زیر:

لینک دانلود فایل