گزارش تصویری؛

برپایی موکب گروه جهادی رهروران شهید حاج قاسم سلیمانی

۳۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۲۱:۰۹ کد : ۲۶۵۱۵ فرهنگی دانشجویی
به مناسبت میلاد با سعادت پیامبر اعظم (ص) و امام صادق (ع) اجتماع و جشن پرشور مردم تهران در حد فاصل میدان هفت تیر تا حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.
برپایی موکب گروه جهادی رهروران شهید حاج قاسم سلیمانی

در این مراسم بزرگ، گروه جهادی رهروان شهید حاج قاسم سلیمانی به نمایندگی از دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری سازمان بسیج ورزشکاران سپاه محمد رسول‌الله اقدام به برپایی موکب و پذیرایی از مردم حاضر در راه‌پیمایی کردند.

گفتنی است حضور قشرهای مختلف مردمی در جشن‌های دینی و مذهبی نظیر اجتماع امروز مردم تهران، نشان دهنده ارتباط عمیق مردم با پیامبر رحمت (ص) خاندان عصمت و طهارت و فراهم کننده نشاط و شادی اجتماعی متناسب با سلایق و طیف‌های مختلف جامعه است.