اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

ثبت درخواست اولیه خوابگاه برای دانشجویان سنوات اضافی تا ۲۰ مهرماه

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۴ کد : ۲۶۷۱۷ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی طی اطلاعیه شماره ۳ خود اعلام کرد: دانشجویان سنوات اضافه می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خوابگاه برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ جهت بررسی و تعیین وضعیت اقدام کنند.
ثبت درخواست اولیه خوابگاه برای دانشجویان سنوات اضافی تا ۲۰ مهرماه

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد: ثبت درخواست اولیه خوابگاه برای دانشجویان سنوات گذشته غیربومی صرفاْ ورودی‌های کارشناسی ۱۳۹۹، کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ و دکترای ۱۳۹۹، از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه، ۱۸ مهرماه تا پایان روز جمعه، ۲۰ مهرماه  امکان‌پذیر خواهد بود.

با عنایت به بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان، سنوات مجاز رفاهی برای دانشجویان مقطع کارشناسی ۸ نیمسال، مقطع کارشناسی ارشد ۴ نیمسال و مقطع دکتری ۸ نیمسال می‌باشد، لذا این درخواست به منزله تایید اسکان نبوده و بعد از بررسی درخواست‌ها توسط اداره خوابگاه‌ها، نتیجه متعاقباً به دانشجویان اعلام خواهد شد.

دانشجویان محترم با داشتن انتخاب واحد نیمسال جاری و عدم بدهی معوقه در صندوق رفاه دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس https://ems.atu.ac.ir نسبت به ثبت درخواست اولیه اقدام کنند.

لازم به ذکر است عدم ثبت درخواست در سامانه گلستان در مهلت مذکور، به منزله عدم نیاز تلقی خواهد شد.